Zrinjski po rekord uz prijenos na Areni, Velež na Moja TVTekst članka se nastavlja ispod baneraOvo kolo bit će i posljednje u drugom krugu prvenstva, a onda će se nakon formirane ljestvice znati raspored zadnjih 10 kola. Sve utakmice osim derbija začelja Radnika i Rudara su u TV prijenosima. Arena prenosi derbi Sarajeva i Borca, te susjedski derbi Širokog Brijega i Posušja, u subotu na Pecari. Zrinjski će u nedjelju kod Slobode tražiti rekordnu 12. uzastopnu pobjedu, a ta utakmica će se moći gledati u 15 sati na Areni. Moja TV prenosi susret Veleža i Tuzle u subotu iz Mostara, te gostovanje Željezničara kod Leotara dan poslije. Raspored 22. kola SUBOTASarajevo – Borac (13.
Pogledaj gdje mozes gledati utakmicu uzivo. Nadolazece Utakmice. NK Široki Brijeg. [livestream] NK Široki Brijeg - FK Željezničar - YouTube [livestream] NK Široki Brijeg - FK Željezničar (Prijateljska utakmice/Friendly match) live prijenos 23. 6. 2017. Parovi za preostalih 11 kola ove sezone će se izvlačiti naknadno. Na servisu Moja TV Sport skoro sve utakmice moći ćete gledati u direktnim prenosima, uz najveće produkcijske standarde te uzbudljiv sadržaj i neizvjesnost do samoga kraja. Također, na Moja TV i Moja webTV ćete moći pratiti i utakmice sezone 2021/2022 koja starta u julu mjesecu. Ako niste korisnik Moja TV ili Moja webTV usluge, utakmice možete pratiti putem usluge Pay-Per-View, bilo da ste u BiH ili izvan BiH. Pay-per-View je usluga koja omogućava jednokratno praćenje TV sadržaja kao što su nogometne/fudbalske utakmice Premijer Lige BiH i uživo prijenosi različitih događaja putem platforme Moja webTV.
Utakmica FK Sarajevo – FK Sloboda sutra u 17:30, besplatan prenos za sve - PLBiH - Premijer liga BiHDonesena je odluka o pomjeranju utakmice sa 18:30 na 17:30, a najavljeni live stream i program uživo počinje u 17:00. Kako je i najavljeno, FK Sarajevo sutra će preko Vimeo platforme uživo emitirati susret protiv Slobode, a link će sutra biti objavljen na društvenim stranicama Kluba.
Da biste koristili Pay-per-View uslugu, potrebno je da registrujete svoj korisnički račun putem linka https://moj. [[TV-]] Sloga Doboj Široki Brijeg prijenos 20 avgust 2022 | Profile Zeljeznicar - Siroki Brijeg: Premier LeagueNaslovnica Kalendar Streamovi Uživo Sažeci Besplatni widgeti Kontakt Vodič sportova Uživo na TV | Nikada neMeč je odlučen u razmaku od sedam minuta, između 32. i 39. a prvi gol djelo je Barišića koji je započeo, a onda i završio dobru kontru. Banjalučani se nisu ni oporavili od vođstva Širokog, a stigao je novi peh. Zbog igranja rukom u šesnaestercu dosuđen je jedanaesterac, a Vukoja je bio siguran realizator za 2:0 i pobjedu Širokobriježana.
09. / 17:53 POSLEDNJA OBJAVA: 04. / 17:56 Uvodna vijest Golovima Barišića i Vukoje ekipa Širokog Brijega stigla do pobjede nad banjalučkim Borcem. Izvor: MONDO/Sport1/Sanel Konjhodžić Nakon trijumfa protiv Zrinjskog banjalučki Borac sa novim trenerom Vinkom Marinovićem nije uspio da upiše nove bodove. Željezničar protiv Velež Mostar Live Prijenos i H2H Statistika Gdje se moze gledati? Željezničar vs Velež Mostar live strim.
Zrinjski po rekord uz prijenos na Areni, Velež na Moja TVTekst članka se nastavlja ispod baneraOvo kolo bit će i posljednje u drugom krugu prvenstva, a onda će se nakon formirane ljestvice znati raspored zadnjih 10 kola. Sve utakmice osim derbija začelja Radnika i Rudara su u TV prijenosima. Arena prenosi derbi Sarajeva i Borca, te susjedski derbi Širokog Brijega i Posušja, u subotu na Pecari. Zrinjski će u nedjelju kod Slobode tražiti rekordnu 12. uzastopnu pobjedu, a ta utakmica će se moći gledati u 15 sati na Areni. Moja TV prenosi susret Veleža i Tuzle u subotu iz Mostara, te gostovanje Željezničara kod Leotara dan poslije. Raspored 22. kola SUBOTASarajevo – Borac (13. 00, Arena Sport) Velež – Tuzla City (15. 00, Moja TV) Široki Brijeg – Posušje (20. 00, Arena Sport) NEDJELJA Leotar – Željezničar (13.
Sutra gradski derbi na Koševu, osiguran TV prijenosSutra će u okviru 30. kola Premijer lige BiH snage odmjeriti Sarajevo i Željezničar, a meč sa Olimpijskog stadiona Asim Ferhatović Hase direktno će prenositi Arena Sport. Najveći derbi bh. fudbala, duel Sarajeva i Želje, igra se u utorak od 20 sati na Koševu. Bordo tim ovaj meč dočekuje sa četiri boda više od Želje, ali i sa jednom utakmicom više. Plavi s Grbavice ove sezone nisu slavili u gostima i navijači ovog tima nadaju se da će njihov tim baš na derbiju doći do prvog trijumfa.
[[LIVE STREAM@]] Široki Brijeg Željezničar uživo prijenos Arena Sport 1 LIVE Fudbal m:tel PREMIJER LIGA BIH: Velež -. (((tv uživo>>>>))) Leotar Željezničar gledati prijenos 1 oktobar
(GLEDAJTE UŽIVO<<<<) Sloga Doboj Široki Brijeg prijenos 2022. 12. 21:06 Ne propusti m:tel PREMIJER LIGA BIH: Borac - Željezničar 17:00 20. 2022. Arena Sport 1 LIVE Fudbal m:tel PREMIJER LIGA BIH: Velež -(((tv uživo>>>>))) Leotar Željezničar gledati prijenos 1 oktobar Leotar prethodna je utakmica bila protiv FK Zeljeznicar u Bosnia and FK Borac Banja Luka - Sloga Doboj, NK Siroki Brijeg - IgmanBorac poražen na Pecari, Široki preuzeo prvu poziciji na tabeli! Borac poražen na Pecari, Široki preuzeo prvu poziciji na tabeli! 0 OBJAVLJENO: 04.
(Sport TV=) Borac Željezničar gledati prijenos 20 avgust 2022 Poznato ko prenosi Sarajevo - Željo, a ko Zrinjski - Velež - Sportske. baFK Sarajevo i FK Sloboda u okviru šestog kola m:tel Premijer lige Bosne i