Crvena zvezda: Kahriman, Petković, Frimpong, Luković, Anđelković, Le Talek, Donald, Plavšić, Kanga, Milić, Boaći 18. 01 - Trener Crvene zvezde Boško Đurovski je pred meč sa Javorom objasnio zašto u timu nema mladog golmana Filipa Manojlovića. Filip Manojlović 17. 59 - Evo i sastava Nišlija za ovaj meč: Zogović, Petrović, Bulatović, Živković, Stanković, Arsić, Tomić, Jovanović, Stojanović, Mrkić, Kojić.
Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Radnički Niš - Partizan15/07/22 | 06:10 ≫ 14/07/22 | 21:14 15/07/22 | Crno-beli na teškom gostovanju u drugom kolu Superlige Foto: MN Press Fudbaleri Partizana u drugom kolu Superlige gostuju Radničkom iz Niša, što je u prošlosti često znalo da bude nezgodno gostovanje za crno-bele. Meč na Čairu na programu je u petak od 20. 0o, a prenos je na Arena sport premium 1 kanalu.
2022. photo:Pedja Milosavljevic/STARSPORTOn je istakao i da postoji struja koja želi da preuzme klub koji kao prvi čovek predvodi Ivica Tončev. –Nemam zamerke, ne želim da komentarišem suđenje, želim samo da ljudi koji vode rat protiv Tončeva moraju da znaju da on daje svima ovde redovne plate. Ti ljudi koji žele da preuzmu Radnički vide da će tu biti novca, žele da dođu ovde i da rade ono što najbolje znaju, a to je da kradu.
Kad trenerska organizacija ojača… Ovi se drže. Nije se taj pojavio koji bi ujedinio te trenere. – rekao je on. photo:Pedja Milosavljevic/STARSPORTNa kraju poruka:–Moja se glava drži na ramenima, hteli ste da je skinete jedno 50 puta. Moja glava je i dalje na ramenima. Nemate jedan dokaz protiv mene, nijednu laž nisam izrekao. Blatite me, dokažite bilo šta o meni. Aj da vas vidim.
[ГЛЕДАМ ТВ##] Јавор Раднички Ниш uživo prenos 20 август [СПОРТ@@@] Јавор Раднички Ниш uživo | Profile - Lettuce 2022 20:00 Javor-Matis 21. 2022 18:00 22. 2022 17:00 TV prenosi 19. 2022 20:00 Novi Pazar -
1' - Utakmice su počele! 18. 58 - Javor bez rezultatskog imperativa, jer je plasmanom u plej-of ispunio cilj, ali i prilično oslabljen bez povređenih Cvetkovića, Gafurova i Milovića 18. 52 - Sektor na kojem su najvatreniji navijači Partizana je krcat: 18. 50 - Strateg crno-belih je sam na celoj tribini: 18.
Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Radnički Niš - Partizan15/07/22 | 06:10 ≫ 14/07/22 | 21:14 15/07/22 | Crno-beli na teškom gostovanju u drugom kolu Superlige Foto: MN Press Fudbaleri Partizana u drugom kolu Superlige gostuju Radničkom iz Niša, što je u prošlosti često znalo da bude nezgodno gostovanje za crno-bele. Meč na Čairu na programu je u petak od 20. 0o, a prenos je na Arena sport premium 1 kanalu. Partizan je na otvaranju sezone ubedljivo savladao Javor u Ivanjici sa 4:0, dok je Radnički poražen na Marakani sa 4:0 u prvom kolu. Glavni sudija meča biće Dejan Trifković. (Telegraf. rs) Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
[[Стреам#]] Младост ТСК prenos 16 септембар 2022 | Profile 2022 16:00 Izveštaj 16. 2022 19:00 18. 2022 13:00 18. 2022 17:00 Javor-Matis 18. 2022 19:00 19. (((СТРЕАМИНГ@))) Раднички Ниш ТСК uživo prenos 2022
Protiv Čukaričkog su odigrali ozbiljnu utakmicu. Čeka nas zahtevna utakmica, izrotiraćemo dva-tri igrača. Pejović je dobio crveni karton. Tražim veću disciplinu, organizaciju u fazi defanzive. Prvo krivim sebe i stručni štab. Ne znam više ni šta je ofsajd, penal, faul… Došli ovi po 30 godina, nikad nisu šutnuli loptu i znaju bolje od mene šta je penal. I od svih nas trenera. Mi treneri smo krivi što se ne držimo.
Nervozu mi zadaju ljudi kojima ništa nisam uradio. Zamolio bih FSS na čelu sa gospodinom Nenadom Bjekovićem i Draganom Stojkovićem Piksijem, koji je ponikao ovde, da zaštite Radnički, jer je Niš jedan veliki grad i nismo zaslužili da se ovakve stvari dešavaju. – rekao je Lalatović. Nenad Lalatovic Cukaricki – Radnicki NIS, super liga Srbije, Superliga 3. 10.
Nogomet, Srbija: Radnički Niš rezultati uživo, rezultati, raspored Radnički Niš stranica na Rezultati.com nudi livescore, rezultate, poredak i detalje Javor. Radnički Niš. 19.10. 04:00. SRBIJASuper Liga. Radnički
On je moj prijatelj iz Crvene zvezde i zamolio bih ga da to što ima sa braćom Tončev ostavi po strani ili da to što imaju prebace u kancelarije, da pusti Radnički. – ističe on. O Javoru? –I oni su u problemu, a nama trebaju još tri igrača, jedne dobre pripreme. Moramo da se borimo sa mnogo stvari. Moji prethodnici Sivić i Mrkić su se susretali sa stvarima sa kojima se ja susrećem. Ja sam kriv ako ne uđemo u plej-of. Ja garantujem da ćemo ući u plej-of, skidam odgovornost sa svakog, ako mi se dovedu tri igrača i ako budem imao suđenje 50-50. U 21. veku molim da bude samo pošteno. Utakmica u Ivanjici ne dolazi u pravom trenutku, oni su jedan organizovan klub, Dodić je odličan trener.
Javor - Radnicki Nis, fudbal uživo Ovde možete gledati Serbia. Superliga prenose uživo. Početak prenosa: subota u 08:00. Na ovom linku ćete moći da gledate Javor - Radnicki Nis uživo
LALATOVIĆEVA KONFERENCIJA KOJA ĆE ODJEKNUTI: "Moja se glava drži na ramenima, hteli ste da je skinete jedno 50 puta! " - Domaći fudbal, Fudbal Sportske vesti - HotSportNajmanje se pričalo Javoru. Fudbaleri Radničkog u subotu od 17 sati gostuju Javoru u 15. kolu Superlige Srbije. Šef stručnog štaba Nišlija Nenad Lalatović smatra da ekipu očekuje najteža utakmica do sada, ali je pre same najave meča ponovo govorio o Fudbalskom savezu Srbije, od koga traži zaštitu svog kluba. –Čeka nas najteža utakmica do sada, prvo iz razloga što smo izgubili prethodnu utakmicu na našem terenu. Čestitam još jednom mom kolegi Dejanu Joksimoviću, treneru Radničkog iz Kragujevca. Moram još jednom da se vratim na tu utakmicu, bole me neke stvari. Ne mogu da zaspim do 5 ujutru.
[бесплатно###] Јавор Раднички Ниш uživo 2022 | Profile [[ливестреам<]] Колубара Раднички Ниш uživo prenos 2022 ZVEZDINA MOĆ JE PREJAKA S'inscrire Pronostic: Javor Ivanjica - Radnički Niš Connectez-vous
42 - Evo odakle će trener Partizana Marko Nikolić pratiti meč u Nišu: 18. 40 - Očekuje se da na ovom meču bude oko 15. 000 navijača: 18. 35 - "Čair" se polako puni: 18. 30 - Nišlije su optimisti pred ovaj meč, ali i susret sa Crvenom zvezdom koji ovaj klub očekuje u poslednjem kolu. Šta je trener Milan Rastavac rekao za Blicsport dan pred susret sa crno-belima, pročitajte OVDE. Milan Rastavac 18. 21 - Od izveštača iz Niša stiže informacija da je sudija Zoran Široki na stadionu dočekan salvom zvižduka. 18.
67' - Pokušao je Radnički sa distance, ali nije bilo opasnosti po Stevanovića. 63' - Uspavanka na stadionu kraj Moravice, napada Zvezda brani se Javor, a nema većih uzbuđenja. 62' - Partizan je nastavio da napada, pokušao je Leonardo ali je lopta otišla pored gola. 58' - GOOOOLLLLLL - Partizan korača ka pobedi i tituli! Đurđević je izašao sam pred Zogovića i rutinski ga matirao - 0:2! Ovoga puta asistent je bio Leonardo. 55' - GGGGOOOOOOLLLLLL - Partizan je poveo! Sevnula je kontra i Leonardo je uspeo da postigne gol! 53' - Pao je Đurđević u kaznenom prostoru Radničkog, ali je sudija Široki procenio da nije bilo prekršaja.
19 - Da li će Marko Nikolić i pored kazne sedeti na klupi? Izvesno je da neće, ali OVDE možete pročitati saopšenje koje je Partizan dao nekoliko sati pred meč sa Radničkim. Marko Nikolić 18. 10 - Velika bura se digla oko delegiranja sudija. Duel u Nišu sudiće Zoran Široki iz Smedereva, dok će Zvezdi na meču u Ivanjici suditi Danilo Grujić iz Niša. Zoran Široki 18. 07 - Evo i sastava u kojima će Crvena zvezda i Javor igrati na svom meču: Javor: Đogatović, Terzić, Karišik, Kolaković, Amanović, Eliomar, Austin, Mitošević, Sević, Tripković, Milanović.
[[ВАТЦХ ОНЛИНЕ<<<<]] Јавор Раднички Ниш uživo 2022 20 Javor vs Radnicki Nis, 2022-10-15 - Super Liga | results, stats, Јавор prenos 14 Екипа иде у Ниш на мегдан Радничког, док ће Јавор на ноге ТСЦ-у.